Politie Gelderland-Zuid

Drie keer huiselijk geweld

Ammerzoden, Nijmegen, 27-12-2011 o Van maandag op dinsdag trad de politie drie keer op bij drie afzonderlijke gevallen van huiselijk geweld.

De voorvallen waren in Ammerzoden en in Nijmegen.

Ammerzoden
Een 34-jarige man uit Ammerzoden is maandagavond rond 20.00 uur aangehouden nadat hij zijn vrouw had geslagen. Zij liep letsel op in haar gezicht. De vrouw zei ook dat haar man haar met de dood bedreigd had. De politie onderzoekt de zaak verder.

Nijmegen
Een vrouw uit Nijmegen deed maandagavond om 21.00 uur aangifte van mishandeling door haar man. Hij had haar in het gezicht geslagen nadat zij zich kritisch had uitgelaten over een gedraging van hem. In het verleden had zich al vaker huiselijk geweld voorgedaan in het gezin. De vrouw is overgebracht naar een ander adres, de man is aangehouden. Het betreft een 50-jarige Nijmegenaar. De politie maakt proces-verbaal op.

Nijmegen
Dinsdagochtend rond 02.00 uur kreeg de politie melding van een mishandeling tussen twee huisgenoten in Nijmegen. Ter plaatse troffen agenten in een woning een gewonde vrouw aan die buiten bewustzijn was. Een andere vrouw, die buiten de woning stond, verklaarde dat zij de vrouw in de woning geslagen had nadat deze háár had mishandeld. De vrouw buiten de woning, een 41-jarige inwoonster van Enschede, is daarop aangehouden ter zake mishandeling. De gewonde vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt uit wat exact is voorgevallen tussen de twee vrouwen.

(00)

Laatst gewijzigd 27-12-2011 9:29 | © Regio Gelderland-Zuid |