Openbaar Ministerie

Wie herkent fietssticker in cold case zaak De Kruys-Deen?

27 december 2011 - Arrondissementsparket Assen

Wie herkent (in de restanten van) het stickertje op het achterspatbord van de fiets of weet van welke rijwielzaak deze afkomstig is? In de omgeving van het verzorgingstehuis werd een fiets aangetroffen die zeer waarschijnlijk door de dader werd gebruikt. De vragen over de fiets zelf kunt u hier teruglezen:
http://www.politie.nl/drenthe/nieuws/dossiers/onderzoekdodevrouw.asp

Opsporing Verzocht
Het programma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 27 december opnieuw aandacht aan het onderzoek naar de dood van de 88-jarige Jannie De Kruys-Deen in Meppel. In de nacht van maandag 15 juni op dinsdag 16 juni 2009 werd zij levenloos en deels vastgebonden aangetroffen in haar kamer in een woon- en zorgcentrum aan de Reestlaan in Meppel.

In de uitzending wordt aan het publiek gevraagd, wie herkent (in de restanten van) het stickertje op het achterspatbord van de fiets of weet van welke rijwielzaak deze afkomstig is? Het gaat om onderstaande afbeeldingen:

Fietssticker

Stickerresten
De afmetingen van het fietsstickertje zijn 5 cm (b) x 4,5 cm (h) en het heeft afgeronde hoeken.

Fietssticker

Opsporing Verzocht begint dinsdag 27 december op Nederland 1 om 21:30 uur en wordt woensdagochtend 28 december herhaald op Nederland 2, omstreeks 11.15 uur.

Contact opnemen
Mogelijk heeft u informatie die ons kan helpen bij dit onderzoek. Neem dan contact op met het onderzoeksteam via 0900-8844 of via coldcases@ssc-noord.politie.nl. Wilt u anoniem blijven, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.