Gemeente Tiel


Instructiebad zwembad Groenendaal plus weer open

Het instructiebad van zwembad Groenendaal plus gaat weer open. Vanaf dinsdag 27 december kan iedereen ook in dit bad weer zwemmen. Afgelopen weken is hard gewerkt aan de renovatie van het dak boven het instructiebad. Het dak is in zijn geheel vervangen en er is een nieuw plafond geplaatst. Alle baden zijn dus weer in gebruik.

In de kerstvakantie kan jong en oud zich vermaken in zwembad Groenendaal plus. Ook dit jaar organiseert SportPlaza Tiel leuke activiteiten. Zo ligt in het wedstrijdbad een enorme drijvende glijbaan. Vanaf maandag 2 januari starten de zwemlessen in het instructiebad (bad 1) weer. Alle ouders ontvangen hiervan schriftelijk bericht. Vanaf maandag 9 januari beginnen de Aquarobic lessen weer op het oorspronkelijke tijdstip. Kijk voor meer informatie over de zwemlessen of de activiteiten in de kerstvakantie op www.sportplazatiel.nl.

Op vrijdag 18 november werd het instructiebad gesloten voor publiek. Een aantal stalen balken van het dak boven het instructiebad vertoonde roestverschijnselen. Omdat dit de draagconstructie verzwakte, werd het zekere voor het onzekere genomen.