Politie Midden- en West Brabant

Tilburgers aangehouden na dreigen met mes

Tilburg, 27-12-2011 o De politie heeft vannacht twee 21-jarige Tilburgers aangehouden vanwege het bedreigen met een vouwmes van een 26-jarige Oosterhouter. De agenten van de horecadienst arresteerden ook nog een 17-jarige knul die een terrasstoel wilde stelen.

Een 26-jarige Oosterhouter deed aangifte. Hij vertelde dat hij vannacht, de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 december 2011 omstreeks 04.00 uur op het Pusplein vanuit een café naar buiten liep. Hij zag dat er buiten in een rij wat getrokken en geduwd werd. Het escaleerde al snel tot een vechtpartij. Hij zag dat een man iets naar hem riep en een mes openklapte. De man maakte daarmee stekende bewegingen in zijn richting. Vervolgens droeg die dader het mes over aan een andere man. De Oosterhouter overmeesterde deze man, pakte het mes af en riep enkele portiers te hulp. Beide verdachten werden door de politie aangehouden. Het gaat om twee 21-jarige Tilburgers. Een van deze mannen bleek een gebroken neus te hebben en moest naar het ziekenhuis. Hij zal later over deze zaak worden gehoord.

Een 17-jarige jongen uit Nieuwkuijk werd vannacht rond 04.50 uur aangehouden toen hij een terrasstoel van een grillroom aan de Heuvel wilde stelen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 27-12-2011 14:33 | © Regio Midden en West Brabant |