The Cavern Beatles, DE tributeband van de Beatles, op tournee in NL

Persbericht van Wigt Productions B.V.

The Cavern Beatles

The Cavern Beatles hebben geen introductie nodig, ze zijn DE tribute band van de Beatles. Niet alleen hun uiterlijk, maar zeker ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four. Daarnaast komen ze zonder uitzondering allemaal uit Liverpool!

The Cavern Beatles brengen u de bekende Beatles songs zoals "Hey Jude", "Can't Buy Me Love", "Help!", "Ticket to Ride", "Please Please Me", "Michelle" e.v.a.

De Abbey Road Studios en Apple engageerden The Cavern Beatles voor het feest ter ere van het dertigjarig bestaan van de eerste single van The Beatles. Tevens is The Cavern Beatles de enige tribute band die een recensie mét foto in het "Beatles Book" heeft, een magazine dat maandelijks uitkomt en over de hele wereld wordt verspreid!

The Cavern Beatles ontlenen hun naam aan The Cavern Club in Liverpool. In deze, later beroemd geworden club, stond immers de wieg van The Beatles.

Na een maandenlange Europese tournee, traden ze in november 2011 op voor een razend enthousiast publiek in een uitverkocht concertgebouw De Doelen in Rotterdam. In Januari en februari komen zij terug voor een tournee door de rest van Nederland.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.cavernbeatles.com
Bijlage:
* cavern beatles nl 2012 anpdoc




Razende Robot Reporter