Heijmans N.V.

Heijmans dochteronderneming Oevermann verwerft 2 bouwopdrachten in Duitsland met een waarde van ¤ 30 miljoen

Heijmans dochteronderneming Oevermann heeft 2 turnkey bouwopdrachten voor het binnenstedelijke woongebouw Le Flair in Düsseldorf en een onderwijsgebouw in Münster in opdracht verkregen. De gezamenlijke contractwaarde bedraagt ruim ¤ 30 miljoen. De werkzaamheden starten in 2012 en worrden in 2014 opgeleverd.

Oevermann is een regionaal opererend Duits bouwbedrijf, gevestigd in Münster, met als specialisme infra en utiliteitsbouw. Oevermann maakt sinds 2007 deel uit van Heijmans N.V.

Over Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek, wegen en civiel combineert. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Met circa 8.100 medewerkers en in 2010 ¤ 2,7 miljard omzet, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen. Voor meer informatie, kijk op www.heijmans.nl.

Voor meer informatie /

Heijmans N.V.