Ingezonden persbericht


Persbericht

Programma Groenoord Expo

Events op de Groenoord Expo tot en met 30 december

Na een kort en vredig kerstreces is het weer volle kracht vooruit met de Groenoord Expo. Er staat deze week van alles op het programma: een hartverwarmend optreden van The Happy Singers, vrolijke linedance clinics en een stoere basketbal clinic. En natuurlijk is er de Groenoord Expo zelf, met al die prachtige herinneringen aan ruige rockconcerten, zinderende sportevenementen, feesten, beurzen en tentamens.

28 december: The Happy Singers Jongeren gospelkoor Een sfeervol begin van de evenementen van deze week: prachtige gospelmuziek door een groep jongeren die dat met gevoel weet te brengen. Het optreden duurt van 14.00 tot 15.00 uur en bestaat uit twee sessies van zes inspirerende liederen. De dirigent van het koor sluit af met een indrukwekkende solo.

29 december: Clinic line dancing
Line dancing is komen overwaaien vanuit Amerika en wat blijkt: de dans gedijt uitstekend in de Hollandse klei. Er zijn inmiddels al heel wat trouwe beoefenaars in ons land. Wie dat ook wel eens wil proberen is op 29 december extra welkom in de Groenoord Expo. The Golden Eagle Line Dancers laten zien wat line dancing is en leggen uit hoe het moet. Er zijn clinics om 11.30, 13.30 en om 15.30 uur.

30 december: Basketbal clinic
Het legendarische Parker Leiden boekte in de jaren zeventig heel wat grote successen, en veel daarvan in de Groenoordhallen. Mijmeren en herinneringen ophalen is leuk. Maar zelf aan de slag is nog veel leuker! Op 30 december van 13.00 tot 15.00 uur kunnen sportievelingen meedoen aan een intensieve basketbal clinic in de Groenoord Expo. Ervaren basketballers van Zorg en Zekerheid Basketbal Leiden leren de deelnemers alles over blocken, dribbelen en slamdunken

De Groenoord Expo is dagelijks (met uitzondering van Oud & Nieuw) geopend tot en met 8 januari van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor actuele informatie op www.facebook.com/GroendoordExpo




Ingezonden persbericht