Politie Zeeland


---

3041-2011 Auto gestolen na woninginbraak in Oost-Souburg
In de Prins Hendrikstraat in Oost-Souburg is tussen maandag 23.00 en dinsdag 12.00 uur ingebroken in een woning, waarna de inbreker(s) en met de auto vandoor is/zijn gegaan.
Uit de woning werden tevens een televisie en een playstation met spelletjes weggenomen. De gestolen auto is een zilvergrijze BMW, type Z3, met kenteken 05-PD-RN. Het is onbekend hoe men de woning is binnengekomen.
---

Aanvulling op persbericht 2028-2011, Drie branden in Koudekerke
Op maandag 26 december rond 13.30 uur is in een woning in Tramstraat in Koudekerke een 36-jarige man uit Koudekerke aangehouden.
De man is naar Torentijd gebracht waar hij door de politie is gehoord. Uit het verhoor is echter niet gebleken dat hij daadwerkelijk iets met de branden te maken heeft gehad en de man is dinsdagmiddag weer in vrijheid gesteld. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.
2028-2011 Drie branden in Koudekerke
Vrijdagavond brak op drie plaatsen brand uit in Koudekerke.
Omstreeks 19.45 uur kwam de eerste melding binnen van een autobrand aan het Dorpsplein. Een kwartier later volgde een tweede melding van een autobrand. Dit keer aan de Cithershillsingel. Door de brandweer werden beide branden geblust. De twee auto's zijn afgevoerd voor onderzoek om te kijken wat de oorzaak van de brand is geweest.
Later op de avond, rond 20.50 uur, werd melding gemaakt van een tuinhuisje dat in brand stond aan de Tramstraat. Ook deze brand werd geblust door de brandweer.
---





Politie Zeeland