Ingezonden persbericht


Persbericht

Favoriete tophits van vips op Sky Radio

Week van de #1 Hits van 27 tot en met 30 december op 101 FM

Naarden, 22 december 2011 | Een week lang enkel #1 hits en als kers op de taart de favoriete toptracks van vips. Voeg daar de 101 meest gewaardeerde nummers van Sky-luisteraars aan toe en je hebt de ingrediënten van De Week van de #1 Hits, van 27 tot en met 30 december op Sky Radio.

Ellen ten Damme kondigt het nummer Denise aan van zangeres Blondie. Ze is een groot fan van deze Amerikaanse beroemdheid en raakte tot haar grote geluk zelfs bevriend met haar, wat Ellen's keuze extra persoonlijk maakt. Femke Halsema's favoriete #1 hit is Careless Whisper, omdat de oud-politica bij deze klassieker van George Michael regelmatig op de bar klom en schaamteloos hard mee zong. Colbie Caillat vertelt over Go Your Own Way van Fleetwood Mac, het nummer dat haar vader produceerde en waar ze bijzondere jeugdherinneringen aan bewaart. En zo heeft iedere VIP zijn eigen persoonlijke verhaal bij het nummer van zijn of haar keuze.

Op dinsdag, woensdag en donderdag komen de allerbeste #1 hits uit 46 jaar popgeschiedenis non stop voorbij. Ieder uur is daarnaast de favoriete track van een binnen- of buitenlandse bekendheid te horen. Op vrijdag wordt de week afgesloten met de #1 Top 101, samengesteld door de luisteraars van Sky Radio.

Sky Radio
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met vanaf 1 januari weer de 'No Repeat Workday', elke werkdag van 9 tot 5 nooit 2 keer dezelfde plaat. Zonder dj's, met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, diverse apps voor o.a. de iPhone en Android-toestellen, Canal Digitaal en Digitenne. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

--

Noot voor redacties