NCRV

Altijd Wat: Speciale eindejaarsuitzending

Ingezonden door NCRV op 21 december, 2011 - 09:32


dinsdag 27 december 2011 - 21:05 uur
Zender:
Nederland 2

Hoe gaat het nu met de mensen die dit jaar te zien waren?

Op dinsdag 27 december blikt het NCRV-opinieprogramma Altijd Wat in haar speciale eindejaarsuitzending terug op bijzondere reportages uit 2011. Hoe gaat het met de mensen die dit jaar te zien waren in Altijd Wat?

Voor deze speciale uitzending zoekt verslaggever Piet de Blaauw de Nederlands-Egyptische acteur Sabri Saad el Hamus weer op. Hij was huilend in de uitzending te zien toen Mubarak vertrok als leider. Hoe gaat het nu met zijn land nu er weer demonstraties op het Tahrirplein zijn. Is er wel iets verbeterd?

Ook gaat Altijd Wat naar Griekenland. Daar portretteerde zij in de zomer de Nederlands-Griekse familie Petridis over de crisis in hun land. Inmiddels lijkt het alleen maar slechter te gaan in hun land. Verslaggever Wilfred Scholten gaat weer bij de familie op bezoek. Hoe vergaat het hen nu?

Daarnaast brengt Altijd Wat opnieuw een bezoek aan de dierentuin in Emmen waar het eerder dit jaar niet goed mee ging en die gesloten dreigde te worden. Tot overmaat van ramp viel olifant Radza ook nog in een greppel van haar verblijf. Hoe gaat het nu met hem en met de dierentuin?

Ook zoekt Altijd Wat Frans Houben op. Hij is een van de mannen die werd misbruikt in de rooms-katholieke kerk. Kan hij leven met de eindconclusies van de commissie Deetman en is het hoofdstuk voor hem nu voorgoed afgesloten?
Programma:
Altijd Wat
Website:
http://altijdwat.ncrv.nl