Ingezonden persbericht


Donderdag, 1 december 2011

KNWU NK baanwielrennen 2011: kaartverkoop gestart op nieuwe website!

Van 27 t/m 30 december zullen op de wielerbaan van Omnisport Apeldoorn de Nederlandse Kampioenschappen baanwielrennen 2011 plaatsvinden. Omnisport Apeldoorn is net zoals in 2008 en 2010 ook in 2011 gastheer van de KNWU NK baan. Nederlands beste baanrenners strijden om de verschillende nationale titels.

De KNWU NK baanwielrennen 2011 staat mede in het teken staan van de Olympische Spelen 2012, welke volgend jaar in Londen worden gehouden. Zowel de coaches als de baanrenners zien Apeldoorn als voorbereiding op de Spelen. De renners kunnen zich in duels aan elkaar meten.

Tickets zijn vanaf nu te bestellen op onze vernieuwde website van de KNWU NK baanwielrennen en de VVV- vestiging in Apeldoorn. Tickets variëren van dagtickets voor ¤ 5,- p.p. voor kinderen tot 12 jaar tot ¤ 9,50 p.p. voor 12 jaar en ouder. Naast deze dagtickets zijn er ook passe-partouts verkrijgbaar voor twee, drie of vier dagen. Voor twee en drie dagen passe-partouts geldt dat ze tijdens de KNWU NK baanwielrennen op twee of drie verschillende dagen eenmalig toegang verlenen. Dit houdt in dat bezoeker zelf kunnen bepalen op welke dagen ze willen komen met een twee of drie daagse passe-partout.

Nationale baandagen
Tijdens de KNWU NK baanwielrennen vinden ook de Nationale Baandagen plaats. Een unieke kans om samen met je fietsvrienden of -collega's een uitdaggende dag als baanwielrenner te beleven. Leer door middel van de clinic bovenin de piste te fietsen en neem deel aan masterclasses over Olympische baanonderdelen onder leiding van de Nationale bondscoach. Kijk voor meer informatie over de Nationale Baandagen op knwu.nl/nationalebaandagen.

Voor het bestellen van tickets, actuele nieuwsberichten en het complete programma kunt u terecht op de website www.nkbaanwielrennen.nl. Ook kunt u de NK baan volgen op Twitter; @nkbaan en facebook.com/nkbaan voor de meest actuele informatie, acties, foto's en video's.

EINDE PERSBERICHT