Ingezonden persbericht


Dinsdag, 20 december 2011

Genieten van de TOP2000 tijdens de KNWU NK baanwielrennen 2011.

Tijdens de KNWU NK baanwielrennen van 27 t/m 30 december a.s. niet alleen toeschouwer zijn, maar ook voor DJ spelen? Dit is mogelijk! Bezoekers hoeven tijdens de KNWU NK Baanwielrennen 2011 niet bang te zijn hun lievelingsnummer uit de TOP2000 te missen. Tijdens de KNWU NK baanwielrennen kan de bezoeker namelijk nummers uit de top2000 aanvragen via Twitter. De aanvragen worden getoond op de schermen in de wielerhal en de organisatie zal zoveel mogelijk aangevraagde nummers draaien.

De verschillende races worden dus tijdens de KNWU NK baanwielrennen onder andere ondersteund door de aangevraagde nummers uit de TOP2000. Naast het draaien van lievelingsnummers kunnen de bezoekers ook een nummer twitteren die men goed bij een bepaald baanonderdeel vindt passen. Het kan zomaar zijn dat het getwitterde nummer bij het desbetreffende onderdeel uit de speakers galmt.

Door een Tweet te sturen naar @nkbaan met (hashtag) #top2000 wordt een nummer aangevraagd. Naast dat het nummer mogelijk wordt gedraaid komt je Tweet ook op het grote scherm in de wielerhal te staan. Wil je de strijd tussen Nederlands beste renners in combinatie met de muziek uit de TOP2000 niet missen? Kom dan van 27 t/m 30 december naar Omnisport Apeldoorn. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Kijk voor het bestellen van tickets, actuele nieuwsberichten en het complete programma op de website www.nkbaanwielrennen.nl. Ook kunt u de NK baan volgen op Twitter: @nkbaan en facebook.com/nkbaan voor de meeste actuele informatie, acties, foto's en video's. EINDE PERSBERICHT