Ludieke actie Hilversum: “Knuffelgeluk voor iedereen op oudejaarsdag”


HILVERSUM, 20111227 -- Het Happiness Team zal op zaterdag 31 december 2011 het winkelend publiek van Hilversum verrassen met een ‘free hug’ ofwel; een gratis knuffel. Initiatiefnemer Paulien van Klooster zegt: ‘geluk wordt meer wanneer je het deelt met een ander. Door iemand te knuffelen voel je je goed. Hoe beter iemand zich voelt, hoe meer die persoon zaken aantrekt om zich goed over te voelen. Wij willen iedereen dit gevoel meegeven en een geweldig 2012 toewensen!'

Onderzoek heeft uitgewezen dat een knuffel een groot effect heeft. Het zorgt ervoor dat er een stofje aangemaakt wordt waardoor je je prettiger voelt, hierdoor gaat je hartslag en bloeddruk aantoonbaar omlaag. Mensen die behalve een knuffel te ontvangen, ook een knuffel willen uitdelen zijn van harte welkom om mee te doen.

De Free Hug campagne start zaterdag 31 januari om 12.00 uur vanaf de Kerkbrink. Verzamelen bij de muziektent.

 EXTRAATJE: Als klap op de vuurpijl is tijdens deze actie ook de Stichting Teddybearsforhelp aanwezig. Oprichter Claudia Brugman zegt hierover: “We willen kinderen op een eenvoudige manier een stukje troost en geborgenheid meegeven: Dat doen wij door wereldwijd knuffelbeestjes aan kinderen uit te delen. De allerkleinsten krijgen van ons op 31 december naast een free hug, ook een gratis knuffelbeestje!" (Zolang de voorraad strekt).
Zie www.teddybearsforhelp.nl





Teddybearsforhelp