Ingezonden persbericht


14 februari 2012

Vanavond 21:30 uur

Ontvoering en misbruik 5-jarig meisje Ontvoering 18-jarige jongen Dood 75-jarige Harry Zunnebeld Overige zaken

Jouw gegevens

Je ontvangt deze nieuwsbrief op

Wil je je gegevens wijzigen,
je voor andere nieuwsbrieven aanmelden,
of je voor deze nieuwsbrief uitschrijven?

Wijzig gegevens

Ontvoering en misbruik 5-jarig meisje

Een getuige zag op donderdag 9 februari rond 16.00 uur op de Burgemeester van den Drieslaan in Oudenbosch een 5-jarig meisje bij iemand in een lichtblauwe auto stappen, waarschijnlijk een Ford Ka. Ongeveer een uur later zagen getuigen dat het meisje vlakbij haar ouderlijk huis weer uit de auto stapte. Een agente die in de buurt was ving het meisje direct op. Uit onderzoek is gebleken dat het meisje waarschijnlijk seksueel misbruikt is.

Ontvoering 18-jarige jongen

Op donderdag 24 november 2011 wordt een 18-jarige jongen in de Utrechtse wijk Overvecht ontvoerd. Een aantal mannen met bivakmutsen trekt hem in een Chrysler terwijl hij van de bushalte naar zijn huis aan de Victoria Regiadreef loopt. Gekneveld en geblinddoekt wordt hij vastgehouden in een caravan in Hilversum waar hij doodsangsten uitstaat.

Dood 75-jarige Harry Zunnebeld

Op 14 december 1994 wordt de 75-jarige kolenboer Harry Zunnebeld dood aangetroffen in zijn woning aan het Van Nahuysplein in Zwolle. In de loop van januari 1995 werden vijf mannen uit Zwolle en omgeving gearresteerd. Wegens gebrek aan bewijs werden zij weer op vrije voeten gesteld en het dossier gesloten. Sinds kort is het weer geopend en na ruim 17 jaar hoopt de politie de zaak eindelijk op te lossen.

Overige zaken

Een mishandeling van een 91-jarige vrouw aan het Tempsplein in Heerlen en een beroving van een man aan de Herscheweg in Liempde (alles onder voorbehoud van de actualiteit).