Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Enschede, 8 mei 2012

Cubiqz genomineerd voor populaire VROUW-Award

Cubiqz, bedenker, producent en leverancier van kartonnen keukens en meubels, is door een vakjury van Telegraaf genomineerd voor een felbegeerde VROUW-award in de categorie: wonen - interieur. Het is de vierde keer dat het multimediale vrouwen platform de Vrouw-awards uitreikt. Cindy van Dijk, directeur Cubiqz: "Met onze kartonnen modules visualiseren we lege ruimtes in woningen. Wij bieden daarmee een unieke en budgetvriendelijke oplossing voor woningverkopers, projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties en vastgoedstylisten". Het publiek kan haar stem uitbrengen via www.vrouwawards.nl of www.cubiqz.nl. Op 7 juni 2012 maakt Daphne Deckers bekend wie de VROUW-award in ontvangst mag nemen.

Vrouw-awards; categorie wonen - interieur
De VROUW-awards worden uitgereikt aan producten, winkelketens en andere bedrijven, die het leven van vrouwen veraangenamen. Cubiqz heeft een nominatie in de wacht gesleept in de nieuwe categorie wonen - interieur. De vakjury die Cubiqz heeft genomineerd, bestaande uit Michiel de Zeeuw, Marjolein Hurkmans (journalist Telegraaf) en Berber Govaars (columniste Telegraaf Woonkrant en interieurontwerper Berber Govaars Woonproducties) vindt het Cubiqz concept een goede oplossing om woningverkoop te stimuleren. En dat is nodig in de huidige Nederlandse huizenmarkt, die flink op slot zit. Daarnaast complimenteerde de vakjury de toepasbaarheid van het concept als presentatiemodule.

Mooie erkenning
Clever Cardboard Creations, zoals Cubiqz voluit heet, is gestart in 2011. Een jong bedrijf dat nu al hard bezig is om de Nederlandse markt te veroveren. De nominatie voor de Vrouw-award komt voor Cubiqz als een aangename en zeer welkome verrassing. "We zijn erg blij met deze waardering. We zijn een kleine speler in de categorie ten opzichte van onze concurrenten als Ikea en Wehkamp, des te trotser zijn we! De kernwaarden van Vrouw, zoals nieuw, toegankelijk, gespreksbepalend, positief en puur Hollands, passen goed bij ons concept en het is een groot compliment dat de vakjury ons deze erkenning geeft", legt Cindy van Dijk uit.

Kartonnen keukens en meubels voor een optimale woningpresentatie Met de kartonnen modules van Cubiqz worden leegstaande woningen in een handomdraai omgetoverd tot compleet ingerichte woonruimtes en woningen met een gedateerde keuken of -meubilair kunnen op deze manier eenvoudig gerestyled worden voor een fotopresentatie en bezichtiging. Kopers krijgen zo een goed beeld van de mogelijkheden van de woning en dat verkoopt sneller.

Voor iedere indeling, smaak en budget
De kartonnen keukens, woon- en slaapkamers zijn bijna niet van echt te onderscheiden, doordat ze zijn voorzien van op maat gemaakte stoffen hoezen voor banken en fauteuils en fotorealistische prints voor keukens en kasten. Binnen een paar uur is een complete woning, professioneel, modern, stijlvol op een voordelige manier ingericht. Door het modulaire systeem kan elke gewenste opstelling worden gemaakt en kan zelf worden bepaald welk budget wordt besteed aan Cubiqz inrichting. Omdat er geen permanente montage is, kan een toekomstige koper de woning uiteindelijk naar eigen inzicht en smaak inrichten zonder dat hij vastzit aan keuzes die door bijvoorbeeld een projectontwikkelaar zijn gemaakt. De meubels zijn lichtgewicht en daardoor makkelijk te tillen en te verplaatsen. Kopers kunnen daardoor heel eenvoudig alle mogelijkheden van ruimtes in een woning uitproberen.

Snel leverbaar
De uitgebreide collectie meubels zijn uit voorraad binnen 3-4 werkdagen op locatie leverbaar. Om opdrachtgevers al het werk uit handen te nemen heeft Cubiqz een eigen netwerk van vastgoedstylisten die desgewenst de producten adviseren, in ontvangst nemen, plaatsen en stylen.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht