N.V. Elektriciteits-Produktiemaatschappij Zuid-Nederland EPZ


Record opbrengst sponsorgeld

Op 26 mei strikt het EPZ Roparun team de veters weer voor de Roparun estafetteloop in het Pinksterweekend. En dat doen de sportieve deelnemers met een heel goed gevoel want er is nu al een record opbrengst aan sponsorgeld binnengehaald: 53.500 euro!

Team captain Tonny Jobse-Griep: We hebben dit jaar meer geld dan ooit bijeengebracht en daar zijn we heel erg blij mee! Ons doel was 32.500 euro, maar onze vele sponsoren gaven gul en dat is mooi. Met dit geld kan de Stichting Roparun heel veel goeds doen voor kankerpatiënten overal in het land!
Op dit moment legt het team de laatste hand aan de voorbereidingen. De lopers en fietsers zijn goed getraind. Alle logistieke zaken zijn geregeld en we staan te trappelen om aanstaande vrijdag te vertrekken richting onze startlocatie Hamburg, aldus Jobse-Griep. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om het team financieel te steunen, dat kan via de teamwebsite: www.roparunepz.nl.

De Roparun is de langste (ongeveer 520 kilometer) non-stop estafetteloop ter wereld en loopt dit jaar voor het eerst vanuit de startplaatsen Parijs én Hamburg naar Rotterdam. Het is een unieke hardloopwedstrijd met als doel: De kwaliteit van het leven van mensen met kanker zoveel mogelijk verbeteren. Het EPZ-team is een van de vijftig teams die voor het eerst mogen starten vanuit Hamburg. Alle teams komen op maandag 28 mei aan op de Coolsingel in Rotterdam. Vorig jaar bracht de Roparun ruim 5,2 miljoen euro op voor het goede doel. EPZ is een sportief bedrijf. Veel medewerkers doen in teamverband aan sport en er is een actieve personeelsvereniging die veel sportieve activiteiten organiseert, waaronder tennis, wielrennen en natuurlijk hardlopen! In 2007, 2008 en 2010 deed het EPZ-team ook al mee aan deze non-stop estafetteloop voor het goede doel. De directie van EPZ zegde ook in 2012 haar medewerking toe en ondersteunt het team met middelen, geld en tijd.