Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 29 augustus 2012

Partij Van De Toekomst roept Nederland op om JSF campagneposters te verscheuren

Huissen - Johan Vlemmix, lijsttrekker van De Partij Van De Toekomst (PvdT) heeft van Media Markt een bevel tot directe verwijdering van de landelijke JSF campagneposter ontvangen. PvdT dient vandaag voor 17.00 uur alle campagneposters te verwijderen, onder dreiging van een kort geding.

Media Markt claimt dat de JSF campagneposter te veel overeenkomsten heeft met haar reclame-uitingen en PvdT inbreuk pleegt op haar merkenrecht. Johan Vlemmix is zeer geschrokken en roept iedereen in Nederland op om te helpen de JSF poster te verwijderen. "De toekomst van Partij Van De Toekomst staat op het spel. We kunnen ons geen rechtszaak veroorloven, zo kort voor de verkiezingen."

Johan Vlemmix heeft geen vertrouwen in de uitspraak van de rechter. Eerder verloor hij al meerdere rechtszaken waaronder met Albert Hein over een liedje over de Wuppies. "Daarvan heb ik geleerd dat ik nooit kan winnen van zo'n gigant. Ik heb echt hulp nodig om dit probleem voor PvdT op te lossen."

Naast de JSF campagneposter dienen ook alle flyers teruggetrokken te worden en de website aangepast. Of dit ook gaat lukken is nog onbekend aangezien er al een landelijke verspreiding heeft plaatsgevonden en de PvdT afhankelijk is van vrijwilligers.

Einde Persbericht