Ingezonden persbericht

MARIANNE THIEME EN HERO BRINKMAN TE GAST BIJ 'KEUR IN DE MIDDAG'

Credits: partij voor de Dieren en Democratisch Politiek Keerpunt

Hilversum, 6 september 2012 - Radio 10 Gold jock Eddy Keur leert iedere week twee andere politici beter kennen in het programma 'Keur in de Middag'. Zaterdag 8 september is het de beurt aan lijsttrekker Hero Brinkman van de jongste partij 'Democratisch Politiek Keerpunt'. Hero heeft grootse plannen met Nederland met zijn onlangs gelanceerde economisch masterplan. Zondag 9 september schuift dierenactiviste Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren aan. In mei 2012 werd Marianne voorgedragen als lijsttrekker voor de PvdD. De partij kan volgens de laatste peilingen rekenen op een verdubbeling van het aantal zetels. Tijdens hun bezoek legt Eddy aan hen onder andere de 'Dilemma Top 10 van 10' voor en nemen beide gasten hun eigen muzikale top 3 mee. Het radioprogramma 'Keur in de Middag' is zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur te beluisteren op Radio 10 Gold.

In de afgelopen weken zijn onder anderen Henk Krol (50PLUS), Renske Leijten (SP), Bram van Ojink (Groen Links), Arie Slob (ChristenUnie) en Ronald Plasterk (Partij van de Arbeid) aangeschoven bij 'Keur in de Middag'. Hero Brinkman (Democratisch Politiek Keerpunt) en Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) maken dit lijstje aankomend weekend compleet.

Eddy Keur: "Dit wordt het laatste weekend met politieke kopstukken. Ik zal eerlijk zeggen dat ik iedereen tot nu toe als zeer aimabel en menselijk heb ervaren. Erg leuke belevenis en leerzaam voor mij. Ik verheug me op Hero Brinkman en Marianne Thieme waarvan ik verwacht dat zij net zo op mij over zullen komen als de andere gasten."

Meer info: http://www.radio10gold.nl

Radio 10 Gold
Radio 10 Gold heeft het meest herkenbare format van de Nederlandse radio en richt zich op de volwassen luisteraar met de grootste hits uit meer dan 40 jaar Top 40. DJ's van Radio 10 Gold zijn: René Verkerk, Dennis Verheugd, Edwin Ouwehand, Eddy Keur, Dick van Deelen, Peter Snijders, Erik Werner en Menno Vroom. Het station is in heel Nederland te ontvangen via de kabel, satelliet, via internet en via AM 828. Kijk voor meer informatie op www.radio10gold.nl