Algemene omroepvereniging AVRO
PERSBERICHT

|Hilversum, 19-01-2013|
| |

AWARD KIM-LIAN VAN DER MEIJ VOOR VIDEOCLIP 'BREAK THE ICE'

AVRO-presentatrice en zangeres Kim-Lian van der Meij heeft de KidsTop20 Award voor Beste Videoclip binnengesleept. De clip van 'Break The Ice', de themasong van Junior Eurovision Song Contest 2012, kreeg de meeste stemmen van de kijkers. Dat maakte Monique Smit tijdens het Kids Top20 feest zaterdagochtend bekend, waar meer felbegeerde awards zijn uitgereikt, onder toeziend oog van 300 uitzinnige kids. AVRO Junior Songfestival 2012 winnares Femke ontving de award voor Beste Nieuwe Artiest.

Kim-Lian: "Ik ben ontzettend trots op het team van AVRO JESC 2012, dat we samen zo'n gave video hebben kunnen maken en daar een prijs mee hebben gewonnen! Bedankt JESC-team, bedankt dansers, bedankt regisseur, bedankt technische en creative crew en natuurlijk bedankt fans voor het stemmen op 'Break The Ice'!"

Femke: "Ik was al super blij met mijn JSF Award en nu alweer een nieuwe erbij... geweldig!"

Inschrijven voor AVRO JSF 2013 tot 1 maart!
Jongeren in de leeftijd van 10 tot 15 jaar kunnen zich tot 1 maart opgeven om mee te doen aan het AVRO Junior Songfestival 2013. Dit kan met een eigen geschreven liedje, solo of in een groep met maximaal 5 anderen. Voor opgeven en meer details, ga naar: juniorsongfestival.avro.nl.

Voor meer info ga naar:

juniorsongfestival.avro.nl
facebook.com/jrsongfestival
twitter.com/avrojsf
jrsongfestival.hyves.nl