22-04-2013 Oranje BOOOVAG geeft leden extra showroom


22 april 2013

BOVAG zorgt in de week voor de troonswisseling voor een extra showroom voor haar leden met autobedrijven. Op de actiesite oranjebovag.nl staan advertenties van alleen oranje BOVAG Garantie Auto's. Kopers van zo'n auto maken kans op een Koninklijk Servicepakket ter waarde van zo'n 3.000 euro.

BOVAG-autobedrijven maken een royaal gebaar en stellen hun oranje BOVAG Garantie Auto's beschikbaar aan het Nederlandse volk. Want waarom maar een dag in oranje lopen als je er ook nog jaren in kunt rijden? De auto's zijn vanaf 22 april te vinden op de website www.oranjebovag.nl. Wie in de
actieperiode een oranje BOVAG Garantie Auto aanschaft, maakt kans op een goed gevuld prijzenpakket, met daarin 1.000 liter benzine, tien wasbeurten, BOVAG Pechhulp, een BOVAG Autoverzekering en een cheque ter waarde van 500 euro voor een onderhoudsbeurt.

Brede media-aandacht
Om de actie de aandacht te geven die het verdient, zijn tot en met 27 april radiospots te horen bij 538, Radio Veronica, SLAM!FM en Traffic Radio. Daarnaast verschijnt er een paginagrote advertentie in de bewaarspecial ter gelegenheid van de troonwisseling van De Telegraaf van 27 april. In de
Autoweek van woensdag 24 april staan 16 pagina's met oranje Garantie Auto's en ook de website besteedt aandacht aan de actie. Ook geeft BOVAG acte de presence in het Autoweek Journaal en staat autotrader.nl in het teken van Oranje BOVAG.

Leden hebben zelf hun oranje occasions ingestuurd, daarnaast is gebruik gemaakt van het aanbod van oranje BOVAG Garantie Auto's op autotrader.nl en autotrack.nl. De actieperiode loopt van 22 april tot en met 30 april. Deze campagne is gemaakt in samenwerking met reclamebureau LAMARQUE.

U kunt hieronder een een HR-afbeelding downloaden.

* download Collage_Oranje_autosG.jpg

terug