8 jaar cel en tbs voor ontvoering en seksueel misbruik van drie meis..


Breda , 10-6-2013

De rechtbank in Breda heeft aan een 28-jarige man uit Roosendaal 8 jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging opgelegd voor ontvoering en verkrachting van twee meisjes van 5 en 6 jaar uit Oudenbosch en een derde onbekend gebleven minderjarig meisje. Ook heeft de man filmpjes gemaakt van
het misbruik van twee van de meisjes. Dit gebeurde in de periode augustus 2011- februari 2012.

Bewijs

Op basis van verklaringen van de man zelf, de verklaringen van de twee meisjes uit Oudenbosch, en op basis van bij een van de slachtoffertjes gevonden DNA-materiaal en door de man gemaakte filmpjes, acht de rechtbank ontvoering en seksueel misbruik van de meisjes wettig en overtuigend bewezen.

Enorme impact

Tbs met dwangverpleging

Misbruik

De man bood het ene slachtoffertje cola aan en nam haar vervolgens in zijn auto mee naar zijn huis in Roosendaal, waar het misbruik plaatsvond. Het andere meisje bood hij aan te helpen haar vriendje te zoeken. Haar nam hij in zijn auto mee naar een parkeerplaats.
Het misbruik van het ene meisje is door de man deels gefilmd. Ook zijn bij hem filmpjes aangetroffen waarop te zien is dat hij seksuele handelingen verricht met een derde onbekend gebleven minderjarig meisje, dat hij in Roosendaal had meegenomen.

Schadevergoeding

Aan de twee slachtoffertjes uit Oudenbosch moet B. respectievelijk 9.501,11 en 8.910,98 euro schadevergoeding betalen.