Circusweb biedt complete kerstcircuspresentatie


Nu al 32 kerstcircussen online en er komen er nog meer bij

Katwijk, 20131021 -- Circusweb presenteert momenteel al 32 kerstcircussen in Nederland en Belgie, en zoals het er nu voorstaat komen er nog veel meer bij dit jaar. Het lijkt wel of het er meer zijn dan ooit. Hoewel er enkele circussen zijn die hebben laten weten dat ze dit jaar niet gaan spelen vanwege de crisis, zijn er andere circussen die nu juist naar Nederland komen, zoals het Wintercircus Amsterdam, of de productie in de Verkadefabriek in Den Bosch.

De voorstellingen van de kerstcircussen in Nederland mogen er zijn. Veel kerstcircusproducties zijn al in april rond gemaakt. De contracten getekend, de beste artiesten vastgelegd. Want het is bekend dat de kwaliteit van de Nederlandse kerstcircussen bijzonder goed is. Het is dan ook een traditie voor veel Nederlanders om met de kerst een echt kerst- of wintercircus te bezoeken. 

Krantenoverzicht

Eigenlijk is het uniek wat Circusweb ieder jaar presteert met de volledige en overzichtelijke kerstcircuspresentatie. Ruim op tijd voor alle kranten die een speciale bijlage al maanden van tevoren klaar maken. Veel kranten en media verwijzen ook naar Circusweb, het scheelt de redacties veel werk. Circusweb heeft normaal gesproken 500 bezoekers per dag, maar rond de kerstperiode vertienvoudigt het bezoekersaantal veelal. Geen wonder, want er is een overzichtelijke agenda, fotoreportages, recensies, bijzonderheden, alles netjes pp een rijtje. Kom kijken op http://www.circus-web.nl