Je nieuwe maatwerk keuken, kast of badmeubel betalen met Bitcoin


Bij Misura Maatwerk uit Goirle is het mogelijk.

GOIRLE, 20131212 -- Als eerste interieurspeciaalzaak op het gebied van keukens, kasten en badmeubelen biedt Misura Maatwerk uit Goirle de mogelijkheid om de nieuwe keuken, kast of badmeubel te betalen met de elektronische munteenheid bitcoin. Misura Maatwerk wil gebruik maken van de groeiende mogelijkheden van dit digitale tijdperk en biedt zijn klanten dus deze unieke mogelijkheid. Misura Maatwerk liet donderdag weten de opmars van deze digitale munteenheid niet langer te kunnen negeren.

Als opdrachtgever kunt u, particulier of zakelijk, voor een complete keuken, kast of badmeubel terecht bij Misura Maatwerk uit Goirle. Interieurontwerper René Middag en tevens ontwerper voor Misura Maatwerk maakte eerder al bekend bitcoin als betaalmiddel te accepteren voor complete interieurontwerpen.

Bitcoin is een nieuwe vorm van elektronisch geld. De virtuele munten worden gecreëerd door computers via wiskundige formules. Op verschillende websites wereldwijd kan men al betalen met bitcoins. In een aantal Nederlandse café’s kan ook al afgerekend worden met bitcoins. Bitcoin kreeg in april van dit jaar grote naamsbekendheid omdat de waarde van 1 bitcoin steeg tot 250 dollar, om vervolgens terug te zakken naar ongeveer 68 dollar. Op dit moment ligt de waarde van 1 bitcoin rond de 850 dollar. Recent maakte ook Thuisbezorgd.nl bekend betalingen met bitcoins te accepteren. Ook Richard Branson heeft aangekondigd bitcoin te gaan accepteren. In Nederland kan men bij ongeveer 350 bedrijven betalen met bitcoin. Met Misura Maatwerk uit Goirle komt er daar dus één bij.