Resultaat donatateursweek: 787 niet gehaald


Een week geleden begonnen we aan onze donateurscampagne met een ambitieus doel: 787 nieuwe donateurs - een voor elke 10.000.000 Euro budget van de NSA. Dat doel hebben we niet gehaald. De teller is blijven steken op 20%. (Maar je kan nog donateur worden!)

Misschien was onze oproep niet urgent genoeg, misschien hebben we te weinig lawaai gemaakt, of misschien was de pop-up op onze website te irritant. Wat de reden ook was: 787 nieuwe donateurs was te hoog gegrepen.

Toch: hartelijk welkom aan alle nieuwe donateurs van de afgelopen week! We gaan er alles aan doen om met jullie steun internetvrijheid te beschermen. Ook hebben we met succes onze eerste donaties in Bitcoin ontvangen. En we zijn opnieuw erg dankbaar voor alle retweets, blogposts, aardige
woorden en steunbetuigingen.

De Bits of Freedom-achterban is het afgelopen half jaar een stuk groter geworden en zal hopelijk het komende jaar nog verder groeien. Dankzij de nieuwe donateurs hebben we meer ruimte om onze plannen voor het heroveren van het internet uit te voeren. En we blijven campagne voeren om de
ontbrekende 80% alsnog op te halen! (Hadden we al gezegd dat je nog donateur kan worden') Tijd om internetvrijheid te beschermen.Nog niet gedoneerd? Schuldgevoel? Doneer alsnog!