Singer/songwriter M'lissa brengt gevoelig nummer "MH17" uit

Eindhoven, 21 juli 2014

De 17-jarige singer/songwriter M'lissa uit Valkenswaard, bekend van o.a. de singles "Hopefully" en "Ashes On The Ground", heeft direct na de vliegramp in Oekraine een zelfgeschreven nummer uitgebracht als steunbetuiging voor de nabestaanden van de slachtoffers van vlucht MH17. Het is te beluisteren op Youtube en kan live uitgevoerd worden op een eventuele herdenkingsdienst of begrafenis van de slachtoffers.

M'lissa werd diep geraakt door de impact van de ramp, waarbij 193 Nederlanders het leven lieten, en is onmiddellijk achter de piano gaan zitten en gaan schrijven. Dit resulteerde in een prachtig, gevoelig nummer met de titel "MH17". Ze plaatste het nummer afgelopen vrijdagnacht op Youtube, maar haar gevoel zegt haar dat ze er meer mee moet doen. "Graag wil ik dit nummer delen met de rest van Nederland en dan in het bijzonder met de nabestaanden van de slachtoffers, in de hoop ze op deze manier bij te kunnen staan in hun verdriet. Indien mensen hier belangstelling voor hebben, kom ik dan ook graag, geheel belangeloos het nummer live ten gehore brengen bij een eventuele herdenkingsdienst of begrafenis", aldus M'lissa.

Over M'lissa

M'lissa is geboren in een muzikale familie, muziek stroomt door haar bloed. Getalenteerd als ze is, zingt ze, speelt ze gitaar en piano en schrijft en componeert ze zelf. Al sinds haar 5e treed ze op. In 2008 heeft ze, op 11-jarige leeftijd, in de finale van het junior songfestival gestaan. M'lissa heeft meer dan 4 miljoen views op Youtube en heeft meerdere tv- en radio optredens gedaan.

In 2010 heeft haar single "Hopefully" op nummer 10 gestaan in de officiele top 100.

In 2012 volgde een nieuwe single van haar album "Beautiful": "Ashes On The Ground". Dit nummer behaalde een 17e plek in diezelfde top 100 en werd op Youtube een succes. Het album is geproduceerd door top 10 producer/songwriter J.S. Weastell en gemasterd door Grammywinnaar Bob Katz. "Beautiful" is verkrijgbaar op een exclusieve 8GB USB stick. De 3e single van het album komt in de loop van dit jaar uit.

De directe link naar de uitvoering van "MH17" op Youtube: https://www.youtube.com/watch'v=mGj8X-sRYjI