Mantelzorgcafe 26 november : Veranderingen in de zorg


Mantelzorgcafe 26 november : Veranderingen in de zorg

[IMG]

Op woensdagmiddag 26 november is het mantelzorgcafe geopend in de Bremerpoort in Ulicoten. Vanaf 13:30 uur bent u als mantelzorger of vrijwilliger in de zorg van harte welkom voor een kop koffie. Om 13:45 uur start Bart van Linder van de gemeente Baarle-Nassau met zijn presentatie over de
veranderingen in de zorg.

Het kan niemand ontgaan zijn dat er volgend jaar op het gebied van zorg het nodige gaat veranderen. De AWBZ gaat verdwijnen en deze gaat over naar 3 wetten. Dat zijn de WMO 2015, de Wet Langdurige Zorg, en de Zorgverzekeringswet. Daarover zal Bart uitleg gaan geven. Zo kunt u weer bekijken
waar u persoonlijk mee te maken gaat krijgen, wat voor u van toepassing zal zijn. De presentatie van Bart zal ongeveer een half uur duren, daarna heeft u uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.
Na de presentatie kunt u onder het genot van een drankje natuurlijk nog gezellig napraten. Want dat is een belangrijke functie van het mantelzorgcafe, het ontmoeten van mede-zorggenoten. In een ongedwongen sfeer met elkaar in gesprek zijn.

Komt u ook? U bent van harte welkom op 26 november vanaf 13:30 uur in de Bremerpoort, Bernardusstraat 17 in Ulicoten. Tot dan!

Werkgroep mantelzorgcafe