Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB)


09-12-2014Vaste medewerker ook verzekerbaar via LTO Seizoenarbeid

LTO Seizoenarbeid heeft in samenwerking met de verzekeringsbedrijven Zilveren Kruis Achmea (ZKA) en CZ met ingang van 2015 een nieuwe collectiviteit ingericht. Gezamenlijk worden nu ook zorgverzekeringen aangeboden voor vaste (buitenlandse) werknemers.

LTO Seizoenarbeid is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor tijdelijke buitenlandse werknemers. Het aanbod richt zich op vaste medewerkers, weekendkrachten, 50 plussers, huisvrouwen, scholieren en ook buitenlandse werknemers die zich permanent in Nederland hebben gevestigd.

Ook deze groepen kunnen dan profiteren van een korting en andere voordelen op hun zorgverzekering via LTO seizoenarbeid. Het gaat om onder meer kortingen op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Voorts worden kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Seizoenwerkers worden door hun werkgevers aangemeld bij LTO Seizoenarbeid. Werknemers die vast in ons land verblijven dienen zelf hun verzekering te regelen. Ze kunnen de gewenste en best passende verzekering afsluiten bij CZ en ZKA.

Meer informatie over de collectieve zorgverzekering van CZ en ZKA staat op www.cz.nl/collectief/ltoseizoenarbeid of www.zk.nl/ltosa. Â

Voor nadere informatie: LTO Seizoenarbeid, 088 - 4724200 / info@seizoenarbeid.nl.