Voordeel voor Roverleden


dinsdag 09 december 2014 10:31

thumb LKGXRoverleden ontvangen niet alleen het blad De Reiziger, maar hebben regelmatig recht op diverse kortingen. Een kleine greep uit het huidige aanbod.

Spoorboekje
Op 17 december verschijnt het papieren spoorboekje weer. Dit jaar is dit het traditionele "dikke" spoorboekje, met alle treintijden. Roverleden kopen het boekje met 50% korting bij de AKO. Hiervoor ontvangt u de komende dagen per post of email een coupon.

Unive
Op zoek naar een voordelige reis- of fietsverzekering? Of een nieuwe zorgverzekering? Via Rover kunt u zich collectief verzekeren bij Unive. U profiteert dan van de volgende kortingen:

Doorlopende Reisverzekering 5%
Fietsverzekering 5%
Bromfietsverzekering 5%
Zorgverzekering 7%
Aansprakelijkheidsverzekering 5%

U kunt uw premie berekenen en direct afsluiten via www.unive.nl/rover of bij een Unive-vestiging.

Tickets
Met het OV eropuit deze winter? Dit jaar is het China Light Festival voor het eerst te zien in Belgie, en wel in de dierentuin van Antwerpen. Als Roverlid bezoekt u dit evenement met 20% korting. Of breng met 20% korting een bezoekje aan Body Worlds in Amsterdam of aan Mondo Verde in
Landgraaf. Via koopuwticket.nl profiteren Roverleden van kortingen op entreetickets en bioscoopkaarten. Inlogcodes heeft u eerder dit jaar ontvangen. Bent u de inloggegevens kwijt? Neem dan contact met ons op.

En nog meer..
Toch liever een paar dagen weg met de kerst, een dagje naar een wellness-resort of lekker uit eten? Diverse overige aanbiedingen voor Roverleden zijn te vinden via LKGX.nl.

De meest recente voordelen zijn altijd te vinden via www.rover.nl/leden