Positieve concurrent Facebook Change Agency doet intrede in NL


Rotterdam, 20150105 -- Change Agency gaat Social Media Land op zijn kop zetten in 2015. Het eerste internationale social community platform voor wereldverbeteraars doet zijn intrede in Nederland.

We kennen het allemaal wel, social media sites waar je foto´s en video´s kunt delen en kunt socializen met vrienden. Maar wat als er nu een social media platform bestaat waar je écht iets goeds kunt doen voor de wereld. Waar je je talenten kwijt kunt, je creativiteit, je ideeën én je kunt inzetten voor anderen.

Change Agency is een social community platform voor iedereen die geïnspireerd is om de huidige maatschappij te verbeteren. Binnen Change Agency zijn er zes onderwerpen van de maatschappij waar aandacht voor verbetering op ligt, namelijk: Zorg, Veiligheid, Media, Muziek&Video, Onderwijs en Gevangenis.

Change Agency is zich ervan bewust dat we nog lang niet leven in een wereld waarin ieder mens zich volledig kan ontplooien, ontwikkelen en in een veilige en positieve omgeving kan bewegen.Change Agency ziet hier graag verandering in.

Change Agency is een organisatie die een belangrijk doel voor ogen heeft: Mensen bij elkaar brengen om samen te werken naar een wereld die als positief, eerlijk, ondersteunend en vreedzaam ervaren word.

Indien jij iets wilt betekenen voor anderen, voor je eigen leefomgeving en voor de wereld, een project wilt opstarten óf wilt helpen kun jij je inschrijven als Change Agent. Maak een Change Agent profiel aan waarmee je kunt communiceren met andere Change Agents en je initiatieven en projecten kunt realiseren.

Daarnaast, zal er wekelijks positief nieuws uitgezonden worden via POSITV, een initiatief van Change Agency. Een kanaal met nieuws voor positievelingen, waar enkelt en alleen nieuws word uitgezonden wat voor anderen inspirerend en bemoedigend is.

Change Agency is het eerste wereldwijde community network waar burgers uit alle lagen van de bevolking, van alle nationaliteiten en leeftijden samen werken aan een positievere wereld. Change Agency is bezig om geschiedenis te schrijven. Om hier deel van uit te maken, ga naar www.change-agency.nl.