Werkzaamheden aan bushaltes Joke Smitstraat in Hoofddorp


05 januari 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland voert van 12 januari tot en met 22 februari 2015 werkzaamheden uit bij de bushaltes aan de Joke Smitstraat in Hoofddorp (Connexxion lijn 169).

Tijdens de werkzaamheden kunnen busreizigers gebruik maken van tijdelijke haltes, die vlakbij de huidige haltes worden geplaatst.

De in- en uitrijhoeken bij de huidige bushaltes aan de Joke Smitstraat zijn te krap voor de bus. Om dit probleem op te lossen past de provincie de haltes aan. De (fiets)oversteek ter hoogte van de haltes blijft beschikbaar door het plaatsen van tijdelijke verkeersregelinstallaties.

Meer informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel