Eerst afspraak boeken...dan balie bezoeken!


Wij werken in het stadhuis van Grave op afspraak! Wilt u een paspoort of een rijbewijs aanvragen of wilt u graag iets weten over de verbouwing van uw huis, maak dan een afspraak.

Waarom een afspraak maken?

Wanneer u een afspraak maakt weet u wanneer u wordt geholpen, dit voorkomt voor u een wachttijd aan de balie. Vooral in de tijd rondom de vakanties, die er nu aan komen, kunnen de wachttijden aan de balie nogal eens flink oplopen. Er wordt meteen aangegeven welke benodigdheden u mee moet nemen
om uw aanvraag goed af te handelen. Wanneer u voor een meer complexe vraag komt, is de vraag vooraf bij ons bekend. Dit betekent, indien nodig, dat de baliemedewerkers eerst overleg plegen met een vakspecialist of deze kan bij de afspraak aanwezig zijn. Dit kan teleurstellingen voorkomen aan
de balie. Alles bij elkaar zien wij, vooral voor u, voordelen wanneer u een afspraak inplant.

Hoe maakt u een afspraak?

Via onze website kunt u heel eenvoudig een afspraak inplannen. U geeft aan voor welk product u een afspraak wilt maken en vervolgens kunt u aangeven op welke dag en op welk tijdstip u wilt komen. Van de gemaakte afspraak krijgt u dan via de mail een bevestiging.

U kunt op alle werkdagen bij ons op afspraak terecht. Wij helpen u dan op het afgesproken tijdstip! Natuurlijk blijft het mogelijk om de balie ook te bezoeken wanneer u geen afspraak heeft gemaakt. Hiervoor verwijzen wij u naar de afzonderlijke infopagina van uw gemeente.

Balies voor Werk, Inkomen en Zorg?

Deze manier van werken geldt niet voor de balies van Werk, Inkomen en Zorg. Deze balie is iedere ochtend geopend van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt hier terecht "op vrije inloop".