Vervanging platte daken


Gemeenschapsaccommodaties Mill en Sint Hubert.

De firma Gebroeders Janssen uit Beugen gaat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de platte daken van de drie gemeenschapsaccommodaties in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Platte daken

De platte daken van gemeenschapsaccommodaties De jachthoorn in Sint Hubert, De Wis in Langenboom en De Wester in Mill zijn aan vervanging toe. De meer dan 20 jaar oude daken zijn de afgelopen jaren al regelmatig gerepareerd. Bij hevige regenval treden op diverse plaatsen lekkages op. Om aan
deze overlast een einde te maken, worden de platte daken volledig vervangen.

Werkzaamheden

De vervangingswerkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude dakbedekking en isolatie. Daarna wordt nieuw isolatiemateriaal aangebracht en nieuwe dakbedekking. Ook de loodranden en de regenwaterafvoeren worden hersteld.
De werkzaamheden beginnen bij het dak van De Jachthoorn in Sint Hubert waarna vervolgens de daken bij De Wis in Langenboom en De Wester in Mill worden aangepakt. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, is het werk omstreeks half april gereed.

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met de heer P. Arts, medewerker team Infrastructuur, Beheer en Onderhoud, Werkorganisatie CGM, T (0485) 396 600.