Totospeler uit Zeist wint bijna 8 duizend euro

Totospeler uit Zeist wint bijna 8 duizend euro

Rijswijk, 8 januari 2015 - Bij Albert Heijn in Zeist is het binnenkort feest, want daar heeft een Toto-13 jackpotwinnaar 7.898,99 euro gewonnen. Maandag aanstaande wordt daar een taart aangesneden om het winnen van de prijs te vieren.

In het weekend van 20 en 21 december 2014 had de Toto-13 Jackpot een hoogte bereikt van ruim 47.000 euro. In totaal voorspelden zes winnaars alle dertien voetbalwedstrijden goed uit de Eredivisie, Jupiler League, Engelse Premier League en het Spaanse Primera Division, waardoor zij de totale Jackpot delen. Voor Toto-13 stelt Toto een programma samen van 13 topwedstrijden. De uitdaging is om van alle 13 wedstrijden te voorspellen wie er na 90 minuten officiele speeltijd wint. Dat doe je door per wedstrijd te kiezen voor een winst voor de thuisploeg, een gelijkspel of een winst voor de uitploeg. Heb je alle 13 wedstrijden goed voorspeld? Dan pak je de jackpot van minimaal 10.000 euro bruto!

Winkelfeest maandag 12 januari 2015

De Totowinnaar zette zijn weddenschap in bij Albert Heijn aan het Emmaplein 2 in Zeist. Hier wordt maandag 12 januari 2015 om 11:00 uur een taart aangesneden om het winnen van de Totopprijs te vieren. Meespelen met Toto?

Dat kan al vanaf EUR 1,- en kan via de website www.toto.nl, mobiel via m.toto.nl of via de iPhone Toto app en in bijna alle tabak- en gemakwinkels in Nederland. Wil je graag meer uitleg over onze spelregels? Kijk dan even hier.

Over Toto

Met Toto voorspel je sportwedstrijden en kun je geld winnen met sportkennis. Toto, onderdeel van De Lotto, is hoofdsponsor van het amateurvoetbal. De Lotto is opgericht door sporters om middels het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. Na aftrek van prijzengeld en kosten draagt De Lotto 100% van haar resultaat af aan de Nederlandse samenleving. Zo'n driekwart gaat naar sportkoepel NOC*NSF, waarvan de 76 aangesloten sportbonden een bijdrage ontvangen. Sinds de oprichting heeft De Lotto al 1,4 miljard euro afgedragen aan NOC*NSF. Het overige deel wordt aan 18 goede doelen op het gebied van cultuur, gezondheid en welzijn, zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, de Hartstichting en het Oranje Fonds afgedragen.