Vuile was gestolen


Laatste update: 09-01-2015 | 10:15

Rijswijk - Op het Julialaantje beroofden twee mannen en een vrouw op donderdag 8 januari om 18.50 uur een Rijswijkse van haar vuile was.

De vrouw liep in het park nabij de kinderboerderij met een boodschappenwagentje met daarin vuile was. Haar handtas had ze om haar schouder hangen. In het park spraken drie personen haar aan, bedreigden haar en eisten geld. Een van de verdachte probeerde met een mes de riem van de handtas door
te snijden. Het slachtoffer zag iemand op de fiets voorbij rijden en riep om hulp. De verdachten gingen er daarna met de boodschappenwagen vandoor. Het slachtoffer sprak een voorbijganger aan die de Rijswijkse adviseerde de politie te bellen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.
De fietser en de voorbijganger worden gevraagd zich bij de recherche te melden.

Verdachten

De drie verdachte, twee mannen en een vrouw, hebben een licht getint uiterlijk en zijn vermoedelijk van Noord Afrikaanse afkomst. De mannen zijn ongeveer 20 jaar oud en de vrouw, die een joggingbroek en een trui met capuchon droeg, is ongeveer 18 jaar oud.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.