Glasvezelnetwerk ECO Oostermoer


vrijdag 9 januari 2015

ECO Oostermoer is een jonge cooeperatie, zonder winstoogmerk, gedragen door enthousiaste vrijwilligers uit de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn en Tynaarlo.

Logo gemeente Borger-Odoorn Klik om te vergroten

In dat werkgebied wil ECO Oostermoer OpenNet introduceren: toegang tot een toekomstbestendige breedbandverbinding met maximale snelheid voor een vaste prijs van circa EUR 30,- per maand. De cooeperatie streeft namelijk naar een leefbaar en duurzaam platteland voor en door de inwoners.

Nieuwe ontwikkelingen
Eind december zijn voor het startgebied Eexterzandvoort de eerste 50 gebruikersovereenkomsten gesloten. Voordat de schop de grond in kan, moeten er in dit gebied 200 overeenkomsten ondertekend zijn. Later instappen kan ook, maar daarvoor gaat een opslag gelden. Om het economisch en juridisch
eigendom van het toekomstige glasvezelnetwerk goed te borgen, heeft ECO Oostermoer respectievelijk ECO Oostermoer Verbindt en ECO Oostermoer Groep opgericht. Die laatste is de 'moedercooeperatie' waarin ECO Oostermoer Verbindt en het huidige ECO Oostermoer zijn ondergebracht.

Aanmelden en meer informatie
Hebt u belangstelling voor een glasvezelverbinding? Op www.wilookglasvezel.nl kunt u zich aanmelden en meer lezen over de inschrijvingen. Uw aanmelding verplicht u nog tot niets, u maakt hiermee alleen uw interesse kenbaar. Daarnaast vindt u meer achtergrondinformatie op
www.oostermoerverbindt.nl.





Nieuwsberichten