Inloopavond over staalslakken 13 januari


Tijdens de inloopavond op dinsdag a.s. in de Broekpolder kunnen geinteresseerden informatie krijgen en vragen stellen aan diverse specialisten.

Het college heeft geconstateerd dat de informatieavond over de toepassing van staalslakken bij de aanleg van het Aagtenpark op 2 december j.l. de onrust bij de aanwezigen niet voldoende heeft weggenomen. Daarom heeft het college besloten om een extra informatiebijeenkomst te organiseren. Het
wordt een inloopavond waar geinteresseerden informatie kunnen krijgen en vragen kunnen stellen aan diverse specialisten.
De inloopavond wordt gehouden in de King Arthurzaal in wijkcentrum Citadel, Steenhouwerskwartier 27, Heemskerk (Broekpolder) op dinsdag 13 januari 2015 van 19.00-21.00 uur.

Op dit moment is alle beschikbare informatie over de toepassing van staalslakkken al voor iedereen toegankelijk op deze website met verwijzing naar of download van rapporten en documenten.

Aanvoer van staalslakken reeds begonnen

Op maandag 15 december 2015 is aannemingsmaatschappij van Gelder BV in opdracht van de gemeente Beverwijk gestart met de aanvoer en verwerking van 70.000 m3 gecertificeerde staalslakken in de ophooglaag van de 4e en tevens laatste fase van het Aagtenpark in aanleg. De aanvoer van de
staalslakken loopt naar verwachting nog door tot begin maart 2015.