State of the Art Marketing-event 2015

7 november 2014

`Stand Out from the Crowd' is het thema van het jaarlijkse State of the Art Marketing-event. Op vrijdag 9 januari 2015 ontmoeten marketingprofessionals, ondernemers en studenten elkaar op Windesheim in Zwolle. De focus ligt op hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Keynote Speaker is Thomas Marzano, Global Head of Brand Communication bij Philips. Andere sprekers zijn onder andere Katherine Kucherenko (Digitaal Business Strateeg) en Bart Goette (oprichter FutureFlock).

Tijdens de zesde editie van het SAM-event komen uiteenlopende innovaties en trends op het gebied van marketing aan bod. Bezoekers hebben daarbij de mogelijkheid om verschillende workshops en lezingen van experts en ervaringsdeskundigen te volgen. Thema's op het event zijn `Customer Insights', 'Customer Experience', 'Brand Authenticity' en `The Very Best Of'. Tevens is het SAM-event het aangewezen moment om te netwerken met andere bedrijven, marketingprofessionals en een nieuwe generatie talentvolle marketingstudenten.

Praktische informatie

Het SAM-event vindt vrijdag 9 januari 2015 vanaf 11.30 uur plaats op Windesheim. Geinteresseerden kunnen tot 11 november gebruik maken van een Early Birds korting waardoor een kaartje geen EUR89,- maar EUR69,- kost. Aanmelden en meer informatie over het event: www.samevent.nl.