Greenfield in de finale van de Nationale TV Succes Award 2014

Nominatie Succes Award 2014: check

Uitgeroepen tot winnaar in de Recruitment Branch: ja

Nog minder dan een maand, op zaterdag 8 februari a.s., en dan weten we wie de felbegeerde Business Award 2014 mee naar huis mag nemen. Greenfield is dichtbij. Deze award zal voor het recruitmentbureau dat begin vorig jaar na Luxemburg en Engeland ook in Nederland haar deuren opende, een bekroning zijn op een succesvol 2014.

In nog geen jaar tijd heeft Greenfield een enorme groei doorgemaakt, niet alleen in omzet maar ook in duurzaam relatiemanagement. Kansen creeren en benutten, dat is waar succes om draait bij Greenfield. Als nieuwe en innovatieve speler op de Nederlandse werving & selectiemarkt onderscheiden zij zich met een specifieke focus in de financiele en juridische sector, de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van het team, het fungeren als trusted advisor voor zowel kandidaten als opdrachtgevers en een actieve marketingstrategie.

Het onderscheidend vermogen en succes van Greenfield leverde hen een nominatie op voor de Business Succes Award 2014, verbonden aan de Succesfactor van RTL7. Maar alleen voor de beste tien is een finaleplek weggelegd. De bedrijven met de meeste stemmen gaan door naar de finale, samen met vijf bedrijven die door de vakjury worden aangewezen. Stem en help Greenfield de meest succesvolle onderneming van 2014 te worden.

Stemmen is gratis en alleen mogelijk per SMS.

SMS NSBA [spatie] 5676 naar 4422

Er kan gestemd worden van zaterdag 10 januari 2015 14.00 tot zaterdag 17 januari 2015 14.00. Alleen stemmen binnen deze periode tellen mee.