Vrouw met geweld om het leven gebracht Oudedijk Rotterdam


Laatste update: 10-01-2015 | 21:53

Rotterdam - In een woning aan de Oudedijk in Rotterdam-Kralingen is zaterdagochtend het lichaam gevonden van een vrouw. De vrouw is met geweld om het leven gebracht.

Een bekende van de bewoonster had die ochtend een afspraak met haar, maar de vrouw kwam niet opdagen. Daarop ging de bekende naar haar woning waar zij het lichaam van de vrouw vond. Zij alarmeerde de politie.

Omdat niet duidelijk was of de dader of daders nog in de woning waren, gingen agenten niet direct naar binnen. Het arrestatieteam werd opgeroepen om de woning te controleren. Er bleken geen andere personen aanwezig.

De Forensische Opsporing is een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Ook is meteen een buurtonderzoek gehouden. De identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel vast gesteld, maar de politie vermoed dat het om de bewoonster gaat.

Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Of als u liever anoniem wilt blijven via M. 0800-7000.