Hinder Ring Alkmaar Oost (N242 Ommering)


13 januari 2015 - Nieuwsartikel

Vanaf maandag 12 januari 2014 wordt overdag gewerkt aan het geluidsscherm langs de Ring Alkmaar Oost (N242). Een aantal glaspanelen van het geluidsscherm wordt vervangen.

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt daar waar het geluidsscherm dicht op de weg staat een rijkstrook van de N242 afgesloten voor verkeer. De afsluiting wordt aangegeven door middel van een rijdende afzetting. Hetzelfde geldt voor het naastgelegen fietspad. (Brom)fietsverkeer
wordt waar nodig door verkeersbegeleiders over een rijstrook geleid en eventueel verzocht af te stappen. De werkzaamheden duren tot en met uiterlijk vrijdag 16 januari en zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

De werkzaamheden aan de Ring Alkmaar Oost (N242 Ommering) zijn onderdeel van de herinrichting en groot onderhoud aan de N242. De provincie heeft hiermee als doel de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid te vergroten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel