NLdoet ook weer in Buren, snel aanmelden voor een bijdrage!


Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Buren kent een bloeiend verenigingsleven dat best een steuntje in de rug verdient van de inwoners van onze kernen. Vorig
jaar was NLdoet in de gemeente Buren een groot succes door ruim 30 initiatieven in veel verschillende kernen. Dit jaar hopen we op nog meer klussen en klussers.

Hoe kunt u een klus aanmelden?

Meld uw klus aan op de website www.nldoet.nl. Als u dit doet voor 31 januari, kan het Oranje Fonds voor uw klusmaterialen een bijdrage leveren van maximaal 400 euro. Voorbeelden hiervan zijn verf, kwasten, aarde, plantjes en timmerhout. Hoe eerder uw aanvraag bij www.nldoet.nl binnen is, hoe
beter, want op=op.

Heeft u hulp nodig om de financiele bijdrage aan te vragen? Dan kunt u terecht bij het Vrijwilligerssteunpunt van Welzijn Buren. Voor hun contactgegevens kunt u op de website www.welzijnburen.nl kijken.