Kom op afspraak


14/01

Kom op afspraak

[IMG]
Vanaf 1 februari kunt u voor bijvoorbeeld uw paspoort, rijbewijs, omgevings- of parkeervergunning alleen nog op afspraak komen!

Hierdoor wordt u direct door de juiste medewerker op het juiste moment geholpVanaf 1 februari kunt u voor bijvoorbeeld uw paspoort, rijbewijs, omgevings- of parkeervergunning alleen nog op afspraak komen!en. Dit scheelt u een hoop tijd.

Voor afspraken zijn de publieksbalies (Burgerzaken en Vergunningen) van de gemeente geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur en op woensdag de hele dag. Via www.bussum.nl kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag een afspraak maken. Het centrale telefoonnummer van
de gemeente (035) 692 88 88 is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 13.00 uur bereikbaar voor het maken van afspraken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------