Representatieve activiteiten college 14-20 januari

Woensdag 14 januari

* Wethouder Ekker verricht de prijsuitreiking voor de jaarlijkse kerstboomactie. Na de kerstperiode kunnen er kerstbomen ingeleverd worden tegen een lootje en EUR 0,50. Aanvang: 15.30 uur. Locatie: Stadhuis, gemeente Kampen.

Donderdag 15 januari

* Wethouder Veldhoen legt een kennismakingsbezoek af aan de voedselbank. Aanvang: 9.00 uur. Locatie: Anjerstraat naast nummer 23 in Kampen.

* Wethouder Meijering legt een kennismakingsbezoek af aan Welzijn Kampen en speelt een partij jeu de boules. Aanvang: 13.00 uur. Locatie: Sportpark De Maten, De Maten 1 in Kampen.

* Wethouder Ekker is aanwezig bij de afsluiting van het renovatieproject Pannekoekendijk van deltaWonen. Aanvang: 17.00 uur. Locatie: Snookercentrum De Hagen, Julianastraat 61 in Kampen.

* Wethouders Veldhoen, Meijering en Ekker zijn aanwezig bij de nieuwjaarsbijeenkomst van VOC Kampen. Aanvang: 19.30 uur. Locatie: Ikonenmuseum, Buiten Nieuwstraat 2 in Kampen.

Zaterdag 17 januari

* Burgemeester Koelewijn verricht de openingshandeling tijdens de opening van het nieuwe onderkomen van het Rode Kruis aan de Wilhelminalaan 20 in Kampen. Aanvang: 10.30 uur. Locatie: Wilhelminalaan 20 in Kampen.

Maandag 19 januari

* Burgemeester Koelewijn neemt het boek World Press Photo in ontvangst. Het boek wordt aangeboden door de organisatie van de World Press Photo Expositie in Kampen. Deze tentoonstelling is van 30 januari tot en met 1 maart te bezichtigen in het Ikonenmuseum. Aanvang: 9.00 uur. Locatie: Stadhuis Kampen.

* Wethouder Ekker is aanwezig bij de Bouwsocieteit Zwolle. De Bouwsocieteit is de ontmoetingsplaats voor betrokkenen bij alle fasen van de bouw in de regio Zwolle. Aanvang: 17.00 uur. Locatie: De Franse school, Kerkplein 16 in Hattem.

Dinsdag 20 januari

* Burgemeester Koelewijn brengt een bezoek aan echtpaar Vinke in verband met hun 60-jarig huwelijk.

* Wethouder Meijering is aanwezig bij het Tuinbouwcafe Koekoekspolder. Aanvang: 17.30 uur. Locatie: Wezenberg, Veilingweg 1 in IJsselmuiden.

* Wethouder Veldhoen is aanwezig bij de lezing van Kim Putters met als thema: `Toekomst in drie gangen'. Deze wordt georganiseerd door Trendbureau Overijssel. Aanvang: 18.00 uur. Locatie: Bouwstraat 41 in Rijssen.