N206 bij Stompwijk afgesloten van 16 tot 19 januari


Voorleeshulp

15 januari 2015 - Op de N206 bij Stompwijk vindt van vrijdag 16 januari 2015 20.00 uur tot maandag 19 januari 2015 05.30 uur een weekendafsluiting plaats. Het betreft het weggedeelte van de kruising Meerlaan tot de kruising Meerpolder/Middelweg (op de grens van Zoetermeer). De provincie
Zuid-Holland voert in die periode werkzaamheden uit aan de brug over de Ommedijksewatering. Stompwijk is dan alleen bereikbaar vanuit de richting Zoeterwoude-Dorp. Doorgaand verkeer tussen Zoetermeer en Zoeterwoude-Dorp/Leiden en vice versa wordt omgeleid via borden.

De Middelweg en de Meer- en Geerweg in Stompwijk blijven voor bestemmingsverkeer uitsluitend bereikbaar via de N206 vanuit Zoetermeer. Doorgaande fietsers en voetgangers worden via de Bovenmeerweg om het werkterrein geleid. Buslijn 400 van R-net wordt omgeleid via de A4. Tussen Leiden en
Stompwijk worden pendelbussen ingezet.

Werkzaamheden

De provincie voert groot onderhoud uit op de N206 om de verkeersveiligheid en doorstroming op de weg te verbeteren. Onderdeel van dit onderhoud is het vervangen van de brug over de Ommedijksewatering.

Overlast

Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is ongemak niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie

Volg ons op Twitter. Lees meer op de webpagina N206 .

Omleidingsroutes.