Bewonersbrief Purmer-Zuid wijziging grasveld Naardermeer


15 januari 2015

Aan de bewoners van Naardermeer is onderstaande bewonersbrief op 12 januari verstuurd.

onderwerp: voorstel wijziging grasveld ter hoogte van nr. 42 t/m 57

Beste bewoner,

De direct omwonenden van het grasveld zijn al enige tijd in gesprek met elkaar over voetbaloverlast op het grasveld. Misja Horsthuis van Clup Welzijn helpt hen hierbij. Na een aantal buurtbijeenkomsten deden 2 van uw buren een voorstel aan de direct omwonenden voor een aanpassing van het
grasveld. Zij stonden positief tegenover dit plan. Daarom doen we nu een voorstel aan de buurt.

Voorstel

Het voorstel houdt in dat we op enkele plekken beplanting aanbrengen en het bestaande hekwerk weghalen. Als bijlage vindt u een impressie van het voorstel.

Voorzichtig met de beplanting

Een van de buurtbewoners gaat helpen met het onderhoud van de nieuwe vakken met beplanting, zodat de beplanting ook kans krijgt om te groeien. Dit is vooral in de beginfase erg belangrijk. Het verzoek is om de kinderen hierover te informeren. Ze helpen door de plantjes met rust te laten.

Uw mening telt

Wilt u reageren op het voorstel of heeft u vragen? Neem dan contact op met onderstaande of Bert Cornelisse via telefoonnummer (0299) 452 452. De heer Cornelisse kan u meer vertellen over het soort beplanting. Ik kan u meer vertellen over hoe wij tot dit voorstel zijn gekomen. Wij ontvangen uw
reactie graag binnen 2 weken na ontvangst van deze brief. Bij geen reactie, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met ons voorstel. Wij laten het u weten of we het voorstel gaan uitvoeren.

Met vriendelijke groet,

Anja Bonnes
Wijkmanager Purmer-Zuid