Werken aan de weg in Hoensbroek


In januari en februari werken we op verschillende locaties aan de weg.

Dit voor een betere bereikbaarheid, de veiligheid, het onderhoud, een betere doorstroming, een nieuw riool of om een fraaiere aanblik. Dat kan soms lastig zijn, maar wij hopen op uw begrip.

Werkzaamheden in januari en februari:



Markt en Hoofdstraat Hoensbroek

Er wordt nog gewerkt in de Pastoorskuilenweg. Vanaf de Zandstraat tot aan de aan de Hoofdstraat is deze nog afgesloten. Als het weer heel goed meewerkt zijn de werkzaamheden mogelijk voor de carnaval al gereed. Uiterlijk zijn deze eind april gereed.

Terhoevenderweg

Eind januari wordt de Terhoevenderweg afgesloten tussen de Willem Barentszweg en de Demstraat in verband met de ontkluizing van de Loopgraaf. Verkeer komende uit de richting van Hoensbroek zal worden omgeleid via de Passartweg, Einderstraat, Uterweg, Heerenweg, Euregioweg en Beersdalweg.
Verkeer komende uit zuidelijke richting naar Hoensbroek wordt omgeleid via de omgekeerde route route. Verkeer naar Heerlerheide kan in de eerste fase nog vanaf de Terhoevenderweg rechtsaf de Willem Barentszweg oprijden. De exacte startdatum is nog niet bekend. De werkzaamheden duren tot medio
april.



Mogelijk is hier door onverwachte weersomstandigheden toch vertraging ontstaan. Kijk hier voor de meest actuele planning van de werkzaamheden.



Publicatiedatum: donderdag 15 januari 2015

ga naar het nieuwsarchief