Lottospeler uit Den Bosch wint cabrio

Lottospeler uit Den Bosch wint cabrio

Rijswijk, 16 januari 2015 - Eind vorig jaar organiseerde Lotto een decemberactie en verlootte maar liefst vijf cabrio's. Een van de vijf winnaars heeft bij Bruna aan de Helftheuvelpassage 58-62 in Den Bosch zijn lot gekocht. Daar wordt op donderdag 22 januari 2015 een taart aangesneden om het winnen van een van de Fiat 500 cabrio's te vieren.

Lotto heeft inmiddels contact gehad met alle vijf prijswinnaars en de eerste reacties zijn hartverwarmend. Zo behaalde een achttienjarige winnares onlangs haar rijbewijs en won een andere winnaar de auto volgens eigen zeggen vanwege "het geluksarmbandje dat hij bij zijn Lottoformulieren had gelegd". De overige winnaars van de Fiat 500 cabrio's komen uit Katwijk, Rotterdam, Den Haag en Spijkenisse.

Over Lotto

Lotto is onderdeel van De Lotto. De Lotto is 53 jaar geleden opgericht door sporters om middels het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. Na aftrek van prijzengeld en kosten draagt De Lotto 100% van haar resultaat af aan de Nederlandse samenleving. Zo'n driekwart gaat naar sportkoepel NOC*NSF, waarvan de 76 aangesloten sportbonden een bijdrage ontvangen. Sinds de oprichting heeft De Lotto al 1,4 miljard euro afgedragen aan NOC*NSF. Het overige deel wordt aan 18 goede doelen op het gebied van cultuur, gezondheid en welzijn, zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, de Hartstichting en het Oranje Fonds afgedragen. Met de kansspelen van De Lotto kun je veel geld winnen en wint de sport altijd. Lotto Dat is WinWin!