Reconstructie en aanpassingen Wilhelminalaan Echt

De gemeente Echt-Susteren heeft Wegenbouw Gebr. Kurvers BV opdracht gegeven voor de reconstructie en aanpassingen Wilhelminalaan in Echt. Het werk bestaat uit asfalt- en bestrating werkzaamheden en er vinden aanpassingen plaats aan de kruisingen met de Bandertlaan, Palmstraat en bij de Leliestraat. Ook wordt de huidige groenvoorziening deels verwijderd en komt er nieuwe aanplant.

Start

De werkzaamheden starten op maandag 19 januari 2015 en worden afgerond op 1 april 2015 hierbij wel rekening houdend met de weersomstandigheden. Het werk wordt in verschillende fases uitgevoerd en afgewerkt en de direct aanwonende en overige belanghebbende worden hierover door de aannemer geinformeerd.

Verkeer

Tijdens uitvoering zal de Wilhelminalaan opengesteld blijven voor het doorgaand verkeer en verkeersmaatregelen worden per fase aangegeven door de aannemer. Op momenten dat het voor de uitvoering en of veiligheid niet mogelijk is het verkeer doorgang te verlenen dan zal er een tijdelijke omleidingsroute worden aangegeven. Tijdens deze werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder kan ontstaan maar de aannemer doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Wij hopen dan ook op uw begrip.

Informatie

Voor nadere algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Vilters (tel. 0475-478478) van de afdeling leefomgeving van de gemeente Echt-Susteren.