Terugblik inloopavond uitbreiding winkelcentrum Westwijk


Gepubliceerd op: 21 januari 2015
Tijdens een drukbezochte inloopavond in het tijdelijke wijkcentrum Westend op maandag 12 januari 2015 is het faseringsplan voor de uitvoering van de werkzaamheden die de gemeente in het openbaar gebied voor de uitbreiding van het winkelcentrum in 2015 en 2016 gaat uitvoeren gepresenteerd.
Ook zijn impressies van het nieuwe wijkcentrum en van de uitbreiding van het winkelcentrum gepresenteerd. Inmiddels is gestart met de sloop van het wijkcentrum Westend en realiseert de gemeente na de sloop een nieuw wijkcentrum in aansluiting op de huidige bibliotheek en kinderdagverblijf
Kinderrijk.

Een impressie van het nieuwe winkelcentrum treft u hierbij aan. (zie foto onder). Op de pagina Westwijkplein kunt u het faseringsplan en de overige impressies inzien. Ook de antwoorden op de meest gestelde vragen zijn hierin opgenomen.
Schets Westwijkplein

Wilt u onze digitale nieuwsbrief over het project ontvangen?

Dan kunt u dit doorgeven via: bouwprojecten@amstelveen.nl. Als u de nieuwsbrieven voortaan per post wilt blijven ontvangen kunt u dit hier ook doorgeven. De volgende nieuwsbrief verschijnt in maart. De gemeente stopt met het huis-aan-huis verspreiden van de nieuwsbrieven voor dit project.
Tweet

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Gemeente Amstelveen