Gezocht: Tellers stembureau 18 maart 2015


Op woensdag 18 maart 2015 zijn er verkiezingen. De Provinciale Staten van Groningen en de Algemene Besturen van de Waterschappen worden dan gekozen. De gemeente Marum is op zoek naar 35 tellers die de stembureauleden kunnen helpen met het tellen van de stemmen na sluiting van de stembureaus.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste mensen die op de verkiezingsdag 18 jaar of ouder zijn, kiesgerechtigd en ingezetene van de gemeente Marum zijn. Ook bent u nauwkeurig, stressbestendig, kunt u in teamverband werken en bent u fysiek in staat stembiljetten te tellen.

Wat houdt de functie in?

Na 21.00 uur worden de stemmen handmatig geteld. Stembureauleden werken van 07.00 uur tot de klus geklaard is. Dat kan in sommige gevallen tot na 23.00 uur zijn. Tellers beginnen om 20.45 uur.

Wat bieden wij?

* Een instructie voor tellers (dit is verplicht), dit is een sessie van ongeveer 2 uur en vind plaats in februari/maart.
* Een vergoeding van EUR 20,--.

Aanstelling

Om mee te mogen tellen bij de vaststelling van de uitslag zult u lid moeten zijn van een stembureau. Aanmeldingen van tellers zullen zo veel mogelijk op volgorde van binnenkomst worden afgehandeld waarbij gekeken zal worden naar een zo kort mogelijke afstand tussen het woonadres en
dichtstbijzijnde stembureau waarvoor een aanstelling zal gelden.

Aanmelden

Bent u enthousiast? Meldt u dan aan voor 31 januari 2015 Dit kan door een e-mail te sturen naar: g.havinga@marum.nl[IMG] of via een kort briefje met daarin uw naam, adres, postcode en woonplaats, onder vermelding van 'teller 18 maart 2015'.